Menukaart

Al onze gerechten worden met zorg bereid, en zijn zoveel mogelijk Biologisch en lokaal.

Specials van de chef

Proeverij van Vlees : rundvleeskroket, jong belegen kaas, boerenham, préparé Martino,                                       11,9                                                      kopje tomatensoep, brood en boter

Proeverij van Vis : garnalenkroket, vis-schaaldieren soepje, mediterrane tonijnsalade, makreel met                      16,8                                                           mierikswortel -mayonaise, brood en boter                                                                                                                                                

Duo huisgemaakte quiches geserveerd met heerlijke salade                                                                               11,9                                                        * van geitenkaas, spinazie, zongedroogde  tomaten en pijnboompitten                                                                                                                                      * met romige prei, gruyèrekaas en gerookte spekblokjes

 

Lunchgerechten, van 12.00 uur tot 16.00 uur

                                                                                                                                                                                                                                          Maaltijdsalade geitenkaas, gemarineerde biet en balsamico-honing siroop (vegetarisch)                                        14,8

Maaltijdslade Mexican bio- kip en gerookte spekjes  met Cesardressing en krokante Parmezaan                           16,5

Uitsmijter van vrije-uitloop eitjes met boerenham &/of kaas                                                                                       8,9

 

Vers gebakken broodjes van bakker Willem

Mediterrane huisgemaakte tonijnsalade met gemarineerde tomaatjes en rucola                                                     9,5

Gezond met boerenham, jong belegen kaas, gekookt eitje en rauwkost ( ook vegetarisch)                                    8,5

Carpaccio van Angus rund met pijnboompitten, kaaskoekjes, rucola, truffelmayo en Grana Padano                     13,8

 Préparé Martino met uitjes, augurk, gekookt eitje en tomatensalsa                                                                         8,3                                                               Open tosti van boerenham en kaas, rucola en kruidenolie (of alleen kaas)                                                             7,5

Bio kip (!)  piri-piri uit de oven met taugé en lente ui (licht pittig)                                                                               9,5

Brie, walnoten, honing en rucola (vegetarisch)                                                                                                         8,7

 

 Ambachtelijke kroketten met boterhammen ( of met frites +2,50 )      

Twee rundvleeskroketten ‘’ de Bourgondiër’’                                                                                                          10,8

Twee garnalenkroketten met bolletje Mediterrane tonijnsalade                                                                              15,2

Twee kaaskroketten gemaakt van gruyère en oud Hollandse kaas                                                                        11,7

 

Wij proberen zoveel mogelijk te koken met Zeeuwse streekproducten en biologisch eerlijk vlees.

Heeft u een allergie of intolerantie? Laat het ons dan weten zodat wij uw gerecht waar mogelijk kunnen aanpassen. Wilt u liever glutenvrij brood bij uw gerecht? Dan rekenen wij 1,50 extra per persoon.