Menukaart

Al onze gerechten worden met zorg bereid, en zijn zoveel mogelijk Biologisch en lokaal.

High wine , geserveerd met 3 glazen wijn

Huisgemaakt mini soepje,Mediterrande tonijnsalade, coleslaw, tosti kaas en boerenham, toast met Zeeuwse brie en abrikozen chutney, Spaanse fuet en brood met smeersels

Selectie van 3 bitterballen, Old Amsterdam , Risotto truffel en rundvleesragout, bio kip piri piri, 2 soorten huisgemaakte quiche.  Vanaf 2 personen 29,50 p.p 

 

 

Ambachtelijke huisgemaakte soep , geserveerd met brood & boerenboter

Zuppa pomodoro, kruidige soep van verse tomaten geserveerd met pesto crouton   5,8

Mulligatawny, Indiaanse kokos-currysoep met amandelen. (veganistisch)                  5,9

 

12-uurtje geserveerd met brood & boerenboter

Rundvleeskroket,jong belegen kaas, boerenham, huisgemaakte eiersalade              11,5

en een kopje Italiaanse tomaten soep                                                                                          

Ambachtelijke kroketten geserveerd met brood (frites 2,50 supplement)

Twee rundvleeskroketten ‘’ de Bourgondiër’’, geserveerd met salade                         10,7

Twee garnalenkroketten met een bolletje mediterrane tonijnsalade en rauwkost        15,9

 

Sandwiches ( bruin of wit boerendesembrood)

Mediterrane huisgemaakte tonijnsalade met gemarineerde tomaatjes en rucola        9,5

Gezond met boerenham, jong belegen  kaas en veel rauwkost ( ook vegetarisch)     8,8

Surinaamse- masala- kerrie- eiersalade (vegetarisch)                                                 8,4

                                                                                                                    

 

 

Last minute High tea

Liever genieten van een high tea dan van een lunchgerecht? Dat kan, deze kunt u last minute bestellen vanaf 2 personen. U krijgt dan een ronde met huisgemaakte hartige hapjes en een rondje met zoete hapjes. Onbeperkt thee is inclusief. 19.50 p.p

 

 

Toasted sandwiches ( bruin of wit boerendesembrood)

Open tosti : jong belegen kaas, boerenham, rucola en kruidenolie (ook vegetarisch)  7,5  

Warm vlees ( bio -fricandeau ) met atjar, lente ui, taugé en Oosterse saus                 10,9

Brie, walnoten, honing en rucola (vegetarisch)                                                             8,5

Bio kip (!)  piri-piri  uit de oven met knapperige uitjes (licht pittig)                                 9,5

 

EN VERDER……

Duo  quiches , geserveerd met salade                                                                        11,4

*van geitenkaas, spinazie, zongedroogde  tomaten, pijnboompitten en pesto

* met romige prei, gruyèrekaas en gerookte, krokante spekblokjes

Cheeseburger van slager bas ( 100 % simmenthaler beef, gerookt in de smoker)     14,5

geserveerd met tomaten-bbq saus, augurk,tomaat ,gebakken uien, en frietjes                    

Daghap, vraag onze dames of laat u verrassen                                                          11,5

Maaltijdsalade geitenkaas met spekjes, abrikozen chutney (ook vegetarisch )          14,8                              

Maaltijdslade Mexicaanse bio kip met Caesar dressing, tomaatjes en kaaskoekjes  15,5

Vol-au-vent ,Koninginnepasteitjes met kip-champignonragout , met frietjes               13,9

 

Wij proberen zoveel mogelijk te koken met Zeeuwse streekproducten en biologisch eerlijk vlees.

Heeft u een allergie of intolerantie? Laat het ons dan weten zodat wij uw gerecht waar mogelijk kunnen aanpassen. Wilt u liever glutenvrij brood bij uw gerecht? Dan rekenen wij 1,50 extra per persoon.